v rubriki dogodki:
.. / / / 06.09.2010 14:18

Ritem mladosti 2010 - 10.09. pred Kolosejem

Poglejte si popoln program aktivnosti v Parku mladosti (popoldanski nagradni re-kreativni izzivi) in BREZPLACNI SEDEM URNI koncertni program z več kot ducat izbranimi glasbenimi gosti.

Foto reportažo z Ritma Mladosti 2010 najdete na tej povezavi (v kar 89 slikah)!

Priprave na letošnji Ritem mladosti, ki vam ga ob koncu počitnic podarjata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, so v polnem teku.

Tokrat vam razkrivamo glavnino glasbenega programa, nekaj sladkih presenečenj vam bomo namreč predstavili šele v petek, 10. septembra, pred Kolosejem v ljubljanskem BTC Cityju.

Kot že veste, bo osrednja gostja četrte izvedbe tradicionalne brezplačne zabave ob koncu poletja švedska pevka AGNES, ki je osvojila svetovne radie in lestvice s hiti, kot so "Release Me", "I Need You Now", "On & On" in "Sometimes I Forget". (Agnes Minimix)

Vsaj tako dober izgovor, da zaplešete z nami, pa bodo nastopi že uveljavljenih in prodornih domačih skupin in pevcev, kot so GRAMOPHONEDZIE, DAN D, BIG FOOT MAMA, OMAR & KAREEM (nova plošča!), BILLYSI, TANGELS, E.V.A., MAJA KEUC, PETER VODE, APRIL, SAMUEL LUCAS, NOVEMBER 1 in ROCK SHOCK.

Ob razgibanem koncertnem programu, bo Ritem spet postregel s paleto brezplačnih popoldanskih zabavno-ustvarjalnih izzivov: najbolj pogumne čaka Bandidos freestyle desant, ogledali si boste lahko akrobatsko-košarki šov talentiranih finalistov Dunking Devils, Breakdance battle s plesno skupino Go Breakers iz šova Slovenija ima talent, Funball (ročni nogomet z živimi igralci), Skate Session (šola trikov na koleščkih), Stand up komedija, T-shirt design, Dirka (spretnostna vožnja z avtomobilčkom na daljinsko vodenje), Make me up, Pimp my hair & Body painting, Slackline (hoja po vrvi), Trampolin Show, Gamming (tekmovanje v igranju videoigric z bogatimi nagradami).

Druženje, na katerem pričakujemo vsaj 20.000 obiskovalcev, in premik na "afterje" pa bo zaključil prvi letošnji novoletni ognjemet.

Partnerji Ritma mladosti so BTC City, HP in Red Bull.

Agnes - Release Me

Dan D - Voda

Gramophonedzie - Why Don' t You

Trkaj - Dihi z mano

Maja Keuc - At last

Agnes - Release Me

Za Collegium Mondialtravel

Ana Lipovšek - avatar

Ana Lipovšek

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 19 člankov.

Agnes Emilia Carlsson bo nastopila na Ritmu mladosti 2010 - thumbnail

Agnes Emilia Carlsson bo nastopila na Ritmu mladosti 2010