v rubriki dogodki:
.. / / / 23.08.2013 14:37

Ritem mladosti ob koncu poletja

Kakor že šest let doslej, tudi letošnji zaključek poletja v naši prestolnici ne bo minil brez največjega brezplačnega žuranja, ki vsako leto pritegne zavidljivo število mladih in tudi in tudi tistih, ki so mladi le še po srcu. Za vse druženja željne bodo zopet na voljo kreativne delavnice in izbrana glasba številnih odtenkov, ki nikoli ne razočara.

Sedmi, tako imenovani "Ritem mladosti" ali kar "Ritem mladosti 2013", ki ga vsem žurerjem ob koncu poletja skupaj že tradicionalno prirejata Radio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel, se bo odvijal v petek, 6. septembra 2013, od 15. ure dalje pred Kolosejem v ljubljanskem BTC Cityju.

Pred dnevi sta glavna organizatorja javnosti razkrila tudi letošnje nosilce programa. Po osvajalcih glasbenih lestvic, kot so Agnes, September, R.I.O., Stewe Edwards, Shapeshifters in Gramophonedzie, ki so obširno, več kot 30.000-glavo množico, razgibavali v preteklih letih, bo prvo ime letošnjega Ritma mladosti skupina Peter Bič Project, ki je letošnje poletje ogrela z njihovo senzacijo Hey Now.

Poleg osrednjih zvezd večera nikakor ne bodo manjkali tudi vedno odlični Dan D, Jan Plestenjak, April, Zablujena generacija, zvezde slovenskega Xfactorja In&Out, vedno bolj priljubljena Nika Zorjan, Coverlover, King Foo in specialna enota Birkovih gverilcev, ki obiskovalce tudi tokrat ne bo pustila ravnodušne. Da pa bo moški populaciji na ta poletni dan še bolj vroče, pa bo poskrbela skupina deklet, Mystique Show Group.

Kljub temu, da je seznam nastopajočih že sedaj zelo atraktiven, pa organizatorji obljubljajo, da se bo le-ta še malenkost podaljšal. Vsekakor žur, ki se ga ne sme zamuditi. Se vidimo?

Žiga Žibert - avatar

Žiga Žibert

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 23.06.2013 na ŽVPL-u skupaj objavil 26 člankov.

Ritem mladosti - thumbnail

Ritem mladosti