v rubriki dogodki:
.. / / / 22.07.2004

Seal v Opatiji

V okviru svoje evropske turneje bo Seal prvič obiskal tudi Hrvaško. Njegov nastop si boste lahko ogledali 25. julija 2004 v izjemnem ambientu Ljetne pozornice v Opatiji.

Seal je po skoraj petletnem premoru lani izdal četrti studijski album, Seal IV. Kritiki so ga označili kot njegov doslej najboljši in najzrelejši album, na katerem je enajst pesmi, na katerih je Seal delal polna tri leta.

V sodelovanju s producentom iz časov uspešnic kot so Crazy, Prayer For The Dying in z grammyjem ovenčane Kiss From A Rose, Trevorjem Hornom (Frankie Goes to Hollywood), je ponovnbo uspel ustvariti skladbe, ki so našle pot do številnih oboževalcev. Waiting for you in Love's Divine sta kot prva singla z albuma dosegla izjemen uspeh, rezultat tega pa so platinaste izdaje kot tudi skoraj povsem razprodana evropska turneja.

Pred Sealom bo nastopil najbolj karizmatični pevec reške glasbene scene Urban & 4, katerega novi album že s težavo pričakujejo na Hrvaškem, skoraj tako, kot smo do lanskega leta od albuma Human Being pričakovali novi izdelek Seala, Seal IV.

Za več informacij kliknite na www.seal.com.

Miro Majcen - avatar

Miro Majcen

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 04.06.2004 na ŽVPL-u skupaj objavil 35 člankov.

Seal - thumbnail

Seal