v rubriki dogodki:
.. / / / 14.04.2005

Sensation in Sottomayor v MKNŽ

Sensation in Sottomayor bodo v soboto ,16.4, nastopili v ilirskobistriškem klubu MKNŽ. Skupina Sensation obstaja od leta 1998 in še zdaj igra v nespremenjeni postavi (Martin Vičič - bobni, Primož Mislej - kitara, Viktor Konoplyov - vokali, Simon Blaško - bas kitara).

V tem času so imeli fantje veliko nastopov po Sloveniji, in se tudi odpravili do Berlina. Prvenec "Kagada" je zbirka pesmi, ki je skupina ustvarjala do zdaj, in je nastala v sodelovanju z Andrejem Žibertom, Gabrom Radojevičem in Babotom. Nastopi skupine so energični in so predvsem namenjeni tistim, ki hočejo za trenutek pozabiti na vse probleme in se sprostiti ob neordinarni glasbi in preprosto zažurati. V MKNŽ-ju se bo nadaljevala promocijska turneja za album "Kagada", Sensation lahko pričakujete v kratkem v mladinskem klubu zraven vas.

Skupina Sottomayor obstaja tri leta. Po številnih menjavah članov benda so se fantje "dobili" in od takrat veliko in veselo ustvarjajo. Besedila imajo v slovenščini. Igrajo pa sonic emo monkey rock glasbo.