v rubriki dogodki:
.. / / / 30.10.2004

Shyam se bodo na koncertni turneji ustavili v Ortu

Brežiška skupina Shyam je sredi letošnjega leta izdala svojo drugo ploščo Sonce v senci in navdušila s promocijo v KUD-u Franceta Prešerna, v sredo, 3. novembra pa se bodo ustavili še v Orto baru.

Shyam so mnoge navdušili s ploščo Sonce v senci in še enkrat več dokazali, da so med najbolj kvalitetnimi rock izvajalci v Sloveniji, očarali so tudi s prvim videospotom za skladbo Trenje, kmalu pa lahko na TV zaslonih pričakujete spot za skladbo Sunshine, v kateri gostuje tudi Lara Baruca.

Skladba Sunshine bistvo skriva verzih "So moje misli s tabo. In ti veš, da nisem slab. Tudi kadar streljam v prazno, sonce razbije mrak.", Larin glas pa je v skladbo vnesel dodatno razsežnost, videospot pa bo znova nastal v režiji in po ideji samih članov skupine in zagotovo lahko pričakujemo še en mojstrski izdelek.

Sredin koncert v Ortu bo idealna priložnost za vse oboževalce in radovedneže, ki bi se radi prepričali tudi o kvaliteti živega nastopa skupine Shyam, zato si 3. november rezervirajte v vaših koledarjih in obiščite Orto bar.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Shyam promovirajo Sonce v senci - thumbnail

Shyam promovirajo Sonce v senci