v rubriki dogodki:
.. / / / 11.10.2009 13:52

Siege of Hate v klubu C.M.A.K. v Cerknem

Subverzivni po naravi. To je koncept, ki najbolje opiše glasbo skupine Siege of Hate (S.O.H.), ki prihaja iz Brazilije in bo v nedeljo, 11. oktobra v klubu C.M.A.K. v Cerkenm. Skupina je bila ustanovljena leta 1997, svoj prvi demo z naslovom Return to Ashes pa so posneli leto kasneje.

Demo je bil znotraj podzemne scene tako v Braziliji kot zunaj nje zelo dobro sprejet, deležen pa je bil tudi izvrstnih ocen v raznih magazinih in fanzinih.
Konec leta 2003 so izdali svoj prvi album Subversive by Nature, kjer lahko dobite 20 kosov čistega zvočnega opustošenja, ki meji na ekstremni grindcore, zmešan tako z death metalom kot tudi hardcorom stare šole. Album Subversive by Nature je bil leta 2004 izdan tudi v Evropi, leto kasneje pa še v ZDA, kar je pripomoglo k večji prepoznavnosti skupine širom sveta.
V začetku leta 2006 so S.O.H. izdali split CD s kanadskimi psihopati Time Kills Everything, ki je prav tako prejel odlične odzive v podzemnih medijih.
Avgusta 2008 je skupino iz osebnih razlogov zapustil kitarist Ricarte Neto. Od takrat band deluje kot trio, ki ga sestavljajo Bruno Gabai (vokal in kitara), George Frizzo (bas) and Saulo Oliveira (bobni). Band se trnutno pripravlja na iuzdajo svojega drugega albuma z naslovom Deathmocracy, na katerem se bo nahajalo 16 novih pesmi.
Opozorilo! Tistim z občutljivimi ušesi obisk koncerta odsvetujemo.

Za C.M.A.K.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Siege of Hate /vir: myspace.com/siegeofhate - thumbnail

Siege of Hate /vir: myspace.com/siegeofhate