v rubriki dogodki:
.. / / / 08.03.2004

Skat prihajajo v Orto

Po nekoliko daljši odsotnosti se na koncertne odre znova vračajo tudi Skat, ki so lani septembra izdali prvenec Nasedla ladja in nato z istoimenskim videospotom opozorili nase tudi na Videospotnicah, kjer so se na lestvici obdržali osem tednov in bili lep čas tudi na vrhu lestvice.

Kot pri mnogih mladih slovenskih skupinah je tudi pri Skat (znova) prišlo do kadrovski menjav, saj je skupino zapustil bobnar Aleš, po dolgem iskanju primernega človeka za skupino pa je njegovo mesto zasedel Jure Volgemut, ki je včasih bobnal pri mladi skupini Escape.

Skat se tako vneto pripravljajo na vnovičen glasbeni napad, kmalu bodo šli snemat drugi videospot, v načrtu pa imajo tudi krajšo koncertno turnejo. Pred dobrim tednom dni so se že predstavili v Tolminu, v sredo, 10.3.2004 pa bodo zasedli oder ljubljanskega Orto bara.

Skat, kjer je v ospredju predvsem dinamična pevka Maja Drljepan, utegnejo imeti na majhnem odru Orto bara kar nekaj težav, ob tem pa gre za klub, kjer se mora skupina vedno znova potruditi, da pritegne poslušalstvo. Kako se bodo obnesli z novim bobnarjem, si oglejte v sredo, 10. marca v Ortu.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Skat med snemanjem videospota - thumbnail

Skat med snemanjem videospota