v rubriki dogodki:
.. / / / 02.09.2009 01:50

Sacred Steel, Infidia, War-Head v Ortu

4. septembra se bo v Ljubljani ustavila legendarna nemška zasedba Sacred Steel, ki bo promovirala svoj še neizdani album, Carnage Victory, družbo pa jim bodo na odru Orto bara delali še Infidia in War-Head.

Sacred Steel so zasedba iz Ludwigsburga, ki je od prvega dne dalje hotela igrati bojeviti power metal, ki pa ne bi bil toliko podoben nemškim zasedbam a la Helloween, Blind Guardian ipd., ampak bi bolj blizu ameriškim zasedbam. Dinamična glasba, kultna grafika, nepozabne metalske himne in vztrajnost je vse tisto, kar odlikuje odlično nemško zasedbo, ki je sceno zaznamovala predvsem s ploščama Wargods Of Metal in Bloodlust.

Sacred Steel vsekakor obetajo, saj bodo poleg novih pesmi v ljubljanskem Orto Baru odigrali še hite, kot so Stormhammer, Metal Is War, Wargods Of Metal itd. Ne zamudite prvega nastopa zasedbe v Sloveniji.

Ob njih se bodo publiki predstavili hrvaški thrasherji War-Head, ki so se utrdili z mnogimi nastopi po bivši Jugoslaviji in tudi marsikje drugod v Evropi, igrali pa bodo tudi domači Infidia, ki bodo pravkar izdali svoj nov CD.

Ta Dirty Skunks

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat