v rubriki dogodki:
.. / / / 03.03.2014 11:30

V Zrće znova prihaja Sonus Festival

Odmevna novost lanskega žurerskega poletja se od 18. do 22. avgusta 2014 vrača na mesto zločina še močnejša in razkošnejša kot ob premieri. SONUS FESTIVAL, projekt več regionalnih promotorjev elektronske glasbe in nemške organizacije Cosmopop, katere otroci ljubezni so tudi festivali Time Warp in Love Family Park, bo letos spet poskrbel za udaren zakluček sezone na najbolj razigrani plaži na Jadranu.

Seznam nosilcev programa se bere kot kdo je kdo v avantgardni elektroniki: Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice, Luciano, Seth Troxler, Jamie Jones in Chris Liebing. Spisek pa zaokrožujejo njihovi nasledniki, nabrani od Črnega morja do Baltika in Balearov: Joseph Capriati, Dixon, Henrik Schwarz, Karotte, Marcel Dettmann, Mirko Loko, Praslesh, Robert Dietz, tINI, Zip idr. V slovenske barve pa bodo Sonus oblekli Valentino Kanzyani, Ian F in Aneuria, ki bodo po Zrćah širili zvok projektov Colors, Jesus Loved You in Next Wave.

Če ste pripravljeni na 5 dni in 5 noči pre-, boat-, club- in afterpartijev z več kot 50 izbranimi mojstri tehna, housa in techhousa v jadranskem žurerskem epicentru, nikar ne spreglejte posebne ugodnih vstopnic in paketov za slovenske žurerje na travel2sonus.com.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Sonus Festival - thumbnail

Sonus Festival