v rubriki dogodki:
.. / / / 14.02.2009 12:37

Soulfly bodo zasedli tudi Ljubljano

Soulfly na čelu z bivšim frontmanom Sepulture, Maxom Cavalero bodo zasedli Ljubljano v okviru evropskega dela turneje Conquer. Nastopili bodo v Cvetličarni 10. marca 2009!

Max Cavalera, eden izmed glavnih krivcev za razvoj modernega metala, ustanovitelj legendarne Sepulture, glava metalske družine in vodja plemena Soulfly, se ponovno vrača na slovenske odre!

10. marca bo brazilska zasedba ponovno zasedla oder v Ljubljanskem Mediaparku. Tokrat se družina Cavalera vrača z namenom, da nam v živo predstavi svojo zadnjo studijsko mojstrovino, šesti Soulfly album po vrsti, Conquer, ki je tudi v Sloveniji dosegel zavidljivo visoke prodaje.

Tudi tokrat iz set liste ne bodo izpustili dobrih starih Sepultura in Soulfly klasik. Karizmatičen in z energijo nabit nastop, ki ga zagotavljajao Max, Mark, Bobby in Joe, vedno prinese enak rezultat - polno dvorano, ki skače v Soulfly ritmih!

Max in družina se v naše kraje radi vračajo, saj korenine Maxove družine izhajajo iz naše obale. Med drugimi domovi, imajo enega tudi v Beogradu, kjer svojo mladost preživlja tudi Maxova najmlajša vnukinja.

Različni etnični inštrumenti so Maxa od vedno privlačili, veliko jih je moč slišati tudi na Soulfly ploščah, kjer se med sabo prepletajo reggae, etno, ska, punk in metal stili. Na njihovih albumih sodelujejo različni gosti, od priznanih imen iz glasbenega sveta pa do ciganske godbe, ki je Maxa impresionirala na enem izmed njegovih raziskovanj po Srbiji.

Kot predskupina bodo tokrat nastopili Incite, ki pa si s skupino Soulfly poleg odrov in avtobusa delijo še eno stvar - pevec Richie si namreč s frontmanom zasedbe Soulfly deli priimek Cavalera, saj je eden izmed Maxovih gojencev. Da, tokrat boste 10. marca na koncertu enega za drugim gledali in poslušali dva člana družine Cavalera!

Cena vstopnice na dan koncerta bo 27 EUR.

Skupino sestavljajo:
- Max Cavalera - vokal, kitara
- Marc Rizzo - kitara
- Bobby Burns - bas kitara
- Joe Nunez - bobni

Soulfly na spletu:
Soulflyweb.com
Soulfly na MySpace.com
Soulfly na Last.fm
Soulfly na Youtube
Soulfly na Roadrunner Records

Spodaj si oglejte posnetke Soulfly iz Lillea, Francija

Blood, Fire, War, Hate

Refuse / Resist

Unleash

Za Cvetličarno

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Soulfly fotografija / vir: Roadrunner Records - thumbnail

Soulfly fotografija / vir: Roadrunner Records