v rubriki dogodki:
.. / / / 20.02.2003

Sound Factory v klubu Liberty

Deset urni event poimenovan Sound Factory se bo zgodil v klubu Liberty (ex. Imperius) v Izlakah v petek 28. februarja 2003. Začetek dogodka, kjer bo kraljeval srbski didžej SF (in ostali) in se bo odvijal pozno v noč je 22.00, vstopnina pa znaša 1000 / 1500 / 1800 sit (z SMS-om na :041 506 812 / z flyerjem / brez vsega).

Line up:

Down_progressive/psy/trance !
DJ SF (Sound Factory |TelektranaProcc | YU)
DJ TOMO (Slo)
DJ KRIZS (Wash / Slo)
DJ UHURU (Slo)
DJ UMAX (Slo)

Up_vocal/tribal/funky house !
DJ NYN (Slo)
DJ EXO BELTRAM (Flux Team / Slo)
DJ JAKA (Explicit Music / Sharkastique rec. / resident of LIPA / Slo)
DJ Z-Man (Starlight / Slo)

ADDITIONAL:
- fire preformance
- live! drums preformance
- free fruit
- free promotional cd`s by umax dj

Slavko G. prihaja iz vzhodne Srbije, svoje prve resnejše disco korake pa je naredil v Beogradu. Kot radio mix DJ je požel prve uspehe z mešanico techno-break beat zvoka na začetku 90-ih. Od vrstnikov se je razlikoval po dojemanju dobre glazbe in merilih zanjo. Odklanjal je kakršnekoli podtaknjene okvire komercialne glasbe; zato je takrat začel vrteti alternativno glasbo z raznimi free stili, pri čemer je vedno težil k futurističnim glasbenim smerem. Zavzema se za nekonvencionalnost in svobodo pri delu in ne sprejema nobenih omejitev, ki bi mu jih vslijevali drugi.Njegovi prvi pravi nastopi so se začeli leta 1985 v klubu Concorde.

Sledili so klubi LUV v Beogradu, Ludnica v Šapcu, leta 1991 je nastopal v novem klubu DD, kjer je vrtel skupaj z nekaj takrat znanimi didžeji, ki so delali na trši verziji glasbe in so se že usmerjali v sodobno elektroniko. Tam se je tudi sam zelo hitro osredotočil na sodobno elektronsko glasbo (trance, techno, progressive). Potem je prišlo do vojne in klubska scena je nekako zamrla in se spet nadaljevala po letu 1995.

SF se je leta 1996 ustalil v klubu Rolex v Obrenovcu. Od leta 1998 deluje v organizaciji Sound Factory in sodeluje na velikem številu partijev in prireditev (Snow Trance, Millenium party, H. Tech Party, Cat Fish Trance na Silver Lakeu, Purple C. Club Party...). SF je kasneje postal rezident open air kluba Element na Adi, v katerem so gostovali številni tuji didžeji. Postal je tudi rezident znanega kluba Imperio v Bijelini.

Omenimo lahko še njegovo delo v seriji partijev Trancefusion (do zdaj 9 partijev).Trenutno pripravlja lasten singel, ki bo izšel pri založbi Beat2Beat rec. Poleg tega dela še na dveh remiksih. Njegov stil je tribal/psy/progressive/techtrance.

SF - thumbnail

SF