v rubriki dogodki:
.. / / / 16.11.2015 15:54

Stand-up se seli na prestižno lokacijo

30. novembra bo končno težko pričakovana premiera komedije Staro za novo, gala premiero pa bo gostila ljubljanska opera. Tin Vodopivec se po mnogih izzivih loteva še zadnjega letošnjega ustvarjalnega projekta, ob boku pa se mu bo pridružil slovenski mojster ostrega jezika Boris Kobal.

Sama pravita, da je vsega kriv Mario. Spoznala sta se namreč med snemanjem oddaje Moja Slovenija. Tin je hotel duhovičiti, a stari maček Boris ga je hitro pospravil v žep. Kljub temu, da je med njima 30 let razlike, drug na drugega gledata kot na konkurenco, občasno pa sta tudi prijatelja.

Na odru se bosta spopadla v komičnem spopadu generacij, ki bo mešanica situacijske, verbalne in stand-up komedije. Predstava je osnovana na njunem značilnem humorju, na sproščen in predvsem duhovit način pa bosta obdelala večno tematiko medgeneracijskih sinergij, (ne)sprejemanja moderne tehnologije in (ne)soočanja s hitrim tempom življenja – pa tudi aktualne slovenski družbeni temi zapuščine starejše generacije mlajši.

Vstopnice za šlepanje v Opero po ceni 15 in 19 eur so že v prodaji na blagajni SNG Opera in balet v Ljubljani, vse podrobnosti o predstavi pa izveste na uradnem FB-dogodku.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Komedija za stare in mlade - thumbnail

Komedija za stare in mlade