v rubriki dogodki:
.. / / / 14.01.2014 08:19

Hatebreed in Napalm Death v Kinu Šiška

Hardcorovci Hatebreed se bodo 21. 2. 2014 v okviru svojega božanskega poslanstva albuma The Divinity of Purpose ustavili v ljubljanskem Kinu Šiška.

Banda, ki svoje oboževalce veže v tesno povezano skupnost, s svojimi sporočili o spoštovanju, vztrajnosti in neupogljivosti ter brezkompromisnimi koncertnimi šusi obeta nastop, ki nas ne bo pustil malodušne. Malo izkušenejši obiskovalci koncertov se bodo spomnili stometerskega circle pita z Metalcampa 2009. Ostali se dobro fizično pripravite, kajti njihovi koncerti so glasbeni bootcamp... in boj za preživetje.

Ste pripravljeni na iniciacijo v Hatebreed skupnost?

Kot da hardocore telovadba ne bi bila dovolj, jih na turneji spremljajo gosti Napalm Death, utemeljitelji grindcore-a. Pomežiknite in morda zamudite skladbo ali dve. Zastavonoše razvoja ekstremne glasbe in prvaki razvoja ekstremno hitre glasbe se ponašajo z brutalnim nastopom, čigar hitrost in brutalnost se šteje v udarcih z glavo na sekundo. Tudi ti so v Sloveniji nastopili že večkrat in nikoli razočarali. Upamo, da bo tako tudi ostalo.

Za ta koncert imajo organizatorji koncerta samo eno besedo: mosh!!!!

Cene vstopnic

  • Dan koncerta: 26€
  • Prodajna mesta: 
ticket4you, On Parole, Eventim
Jernej Vrečar - avatar

Jernej Vrečar

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 08.04.2013 na ŽVPL-u skupaj objavil 26 člankov.

Hatebreed v Ljubljani - thumbnail

Hatebreed v Ljubljani