v rubriki dogodki:
.. / / / 20.08.2003

Street explosion

V soboto, 23. in nedeljo, 24. avgust se bo v okviru Trnfesta odvijal Street explosion. Prvi dan bo od podpori soundsystema potekalo mednarodno tekmovanje v breakdance-u in grafiti seassion. Zvečer pa koncert skupine Plan B.

Velenjski dvojec sestavljata MC Zme-Den in DJ Ej. Kot Plan B obstajata od leta 97 in predstavljata svojo filozofijo hip-hop-a. Plan B lahko zasledite tudi na kompilaciji 5 minutes of fame- za narodov blagor, s komadom Čiričiribum. Nastopila sta že v ljubljanski hali Tivoli, kot ena izmed predskupin legendarnim Public Enemy s podporo Heavy Les Wanted-ov, v Križankah na festivalu breakbitnikk2, v klubu SUB SUB, v piranskem mladinskem centru, v velenjskem klubu Max, na radiu Val 202 (Izštekani), zopet ob podpori ljubljanske zasedbe Heavy Les Wanted... Trudita se predstavljati pravi hip-hop in ob enem postaviti temelje slovenskemu hip-hop-u. Pred kratkim sta izdala svoj prvenec Čarovnik. Po koncertu se dogajanje z DJ spremlajvo seli v dvorano.

Drugi dan se bo predstavil Dubtafari sound system s selectorjema Ohoroho-m, Ziggi-jem ter Mc. Pupa Loly. Poleg tega pa še koncert slovensek regejaške skupine Irie Vibes in obvezni pokoncertni DJ program v dvorani.