v rubriki dogodki:
.. / / / 26.10.2015 18:07

Dan D bodo predstavili drugi del albuma

Novomeški Dan D bi se lahko mirno zasidrali na vrhove lestvic popularnosti in do konca svojih dni preigravali uspešnice razgretim festivalskim množicam, a nagon jim ne da miru - še vedno raziskujejo globine, preobširne za hitri diktat medijskega prostora in iskrenost, včasih preveč resnično, da bi jo hoteli slišati.

Po ponarodelih uspešnicah kot so Čas, Voda, Plešeš, Počasi, Jutranja in Love Song, je nastal akustični eksperiment, s katerim so se lani Tiho sprehodili po slovenskih gradovih ter klubih.

Prvega aprila so izdali prvi del albuma DNA D, surovo rockersko zbirko komadov, ki je sledila turneji Tiho. Obljubili so, da 1. novembra DNA D dobi svoj drugi, teatralno drugačen, končni del albuma in poslušalcem ga bodo predstavili na koncertu, 31. oktobra v Kinu Šiška, kateri obljubljajo, da bo edina njegova izvedba v živo letos.

Lastnikom prvega dela albuma DNA D bodo na koncertu namenili še poseben znak pozornosti, zato album prinesite s seboj, vsi kupci vstopnic pa bodo prav tako brezplačni prejeli izvod drugega dela albuma DNA D.

Vstopnice za koncert so na voljo na Eventimu in blagajni Kina Šiška.
Cena vstopnic v predprodaji je 17 €, v redni prodaji pa 20 €.

Rok Kopina - avatar

Rok Kopina

Foto reporter, ki je od 18.12.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 8 člankov.

Dan D - thumbnail

Dan D