v rubriki dogodki:
.. / / / 17.03.2005

Surviving The Sunset in In-Sane v Ortu

Avstrijci Surviving The Sunset in In-Sane iz Gornje Radgone bodo v soboto, 19. aprila pod taktirko Dirty Skunks natopili v ljubljanskem Orto baru.

Surviving The Sunset so nastali v začetku leta 2004 iz bivših članov skupin Sadirrity, True Illusion in A Million Times You. Kombinirajo udarne metal rife z močjo in socialnim ozadjem ki je značilno za hardcore. V glasbo pa z energičnimi nastopi z mešanico strasti in emocij vnesejo del sebe. Klikni in prisluhni.

In-Sane, so melodični hardcore trio. Svojo glasbeno pot so začeli že v zgodnjih najstniških letih konec devetdesetih, dokler se ni iskristalizirala sedanja postava in zvok. Mešanica melodij, hardcore jeze z obečsnimi emo vložki in obilo energije so postali njihov prepoznavni znak. V studiu kluba Explosive v Gradcu so leta 2002 dokončali in izdali EP Revenge Against Boredom, za sabo pa imajo že več kot 130 koncertov po Sloveniji in sosednjih državah, ter evropsko turnejo. V letu 2005 pa se pripravljajo na snemanje nove plošče in obilico koncertiranja tako doma kod po Evropi. Prisluhni.

 - thumbnail