v rubriki dogodki:
.. / / / 22.06.2011 13:45

ŠVIC 2011 v Čatežu pri Trebnjem

Študentski vikend inteligence in cvička, ki se že osem let zaporedoma odvija na idilični lokaciji v okolici Trebnjega, ponuja sprostitev v družbi prijateljev, kampiranje in obilico zabave.

Največji dvodnevni študentski festival na Dolenjskem se bo odvijal v petek 16. in soboto 17. julija na Turistični kmetiji Obolnar (Čatež pri Trebnjem).

Za vse glasbene sladokusce bo poskrbljeno ob večerih. Na odru se bodo zvrstile tako domače kot tuje glasbene skupine: Dubioza Kolektiv, Big foot mama, Mi2, Trkaj z bendom, Zablujena Generacija, Zaklonišče prepeva, D`neeb, Rock Shock, Freeway Machine, Otium, Sin Story, Aperion in Negative two.

Čez dan nas bo v petek in soboto spremljalo več različnih aktivnosti: nogometni turnir, košarkarski turnir in turnir v odbojki na mivki, aerobika za bujenje, body painting, družabne igre, twister, slip`n`slide, človek ne jezi se, mala šola frizbija, speedminton, polaganje rok in igre med študentskimi klubi iz vse Slovenije.

Za dobro osveščenost obiskovalcev bosta skrbela neprofitna organizacija Drog Art in Društvo študentov medicine Slovenija s projektom Virus. Obiskovalci se bodo lahko na prizorišče iz Trebnjega pripeljali z organiziranim prevozom.

Več informacij o festivalu na spletni strani www.svic.si.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

 - thumbnail