v rubriki dogodki:
.. / / / 13.10.2009 17:39

Tazmanian Devils v klubu Gromka

15. oktobra bo občinsto klub Gromka na Metelkovi obnorel peklensko divji in nebeško melodičen Teenage-Zombie rock’n’roll, ki ga bodo nažigali nemški Tazmanian Devils. Ostanite doma, če niste dovolj močni, kajti zažrli se vam bodo v možgane in za seboj pustili katastrofalne posledice, preostali pa se nam pridružite na odličnem oldschool psychobilly/rockabilly večeru.

Tazmanian Devils nikoli niso bili v dvomih kaj in kako igrati glasbo. Okuženi z besno energijo zgodnjih psychobilly bendov, so se preprosto odločili slediti njihovemu zgledu. In izkazalo se je za pameno odločitev, saj se je izšlo na najboljši možni način – Tazmanian Devils divji, istočasno pa tudi melodičen zvok, ki kombinira klasično rockabilly veselost s grozo psychobillyja, jih tako pripelje na sam začetek zgodovine tega žanra. To je avtentični PSYCHOBILLY v najboljši obliki!

Kako so se sami člani našli skupaj je zapletena zgodba, ki bi zahtevala veliko časa in prostora, da bi popisali, poti, naključja in poznanstva, ki so jih pripeljala skupaj. Recimo le – našli so se in zaenkrat so sedaj tudi skupaj ostali. Nekje vmes – bolj na začetku, so posneli primitive demo, ki pa jim je pomagal priti do koncertov z veliko res superskimi skupinami, potem pa še svoj prvenec EVIL BOPPIN’, ki so ga izdali na lastni založbi Razmataz Records, ter WRECKTIME, ki je izšel leta 2007.

Kot avtentičen psychobilly bend se Tazmanian Devils predstavljajo v klasični trio obliki, z posebno aktrakcijo – bobnarko Lauro na stoječih bobnih.

Za Gromko

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Tazmanian Devilc /vir: Gromka - thumbnail

Tazmanian Devilc /vir: Gromka