v rubriki dogodki:
.. / / / 03.06.2010 12:37

The Casting out v mariboskem klubu MC

The Casting out, ki se bodo v četrtek, 3. junija ustavili v mariborskem klubu MC, je bend, ki ustvarja izključno zaradi zabave. Zdi se, da je vokalist v svojem pisanju komadov odkril novo orodje - smisel za humor.

Njihovi nastopi v živo so, kot pravijo sami, živahni, popolnoma nori. V komadih ne strmijo k besednim igram, niti k dolgim naslovom. Gre samo za osnovni tekst zapisan na osnovi dobre perspektive oz. gledano z gotovega stališča ter dobro pop glasbo, na katero je vplival punk. Ob njihovih melodijah bo vaše srce enostavno zapelo z njimi. Če ustanoviš svoj bend pri 35...je pač vse popolnoma noro! The Casting Out tokrat predstavljajo svoj CD prvenec »Go Crazy! Throw Fireworks!«, s katerim se bodo predstavili na evropski turneji.
Velja pripomniti, da je pevec Nathan pred tem ustvarjal in bil za vokalom v Boy Sets Fire, ki smo jih daleč nazaj tudi že videli v Sloveniji. Če se želite dobro zabavati in ste punker po srcu in duši, vam bo koncert The Casting Out ponudil vse, kar od tovrstnega koncerta-večera lahko pričakujete.

Za MC

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

The Casting out /vir: thecastingoutband.com - thumbnail

The Casting out /vir: thecastingoutband.com