v rubriki dogodki:
.. / / / 31.03.2004

Marc Mac / 4Hero v Media Parku

Obveščamo vas, da bo v petek 02. aprila v Sloveniji prvič nastopil Marc Mac, vitalni člen londonskega drum.n.bass kolektiva svetovnega slovesa 4hero. Dogodek se bo zgodil bo v 02.aprila v MEDIA PARKU, na Kranjčevi 20 (pri POP TV) v Ljubljani.

Mark Mac predstavlja vitalno četrtino legendarnega londonskega kolektiva 4Hero, ki ga poleg njega tvorijo še Dego, Ian in Gus. Štirje heroji so legende. Ne zgolj znotraj drum.n.bass scene in njenih včasih precej zaprtih krogov, ampak mnogo širše.

4hero je ime, ki ga pozna vsak ljubitelj elektronske glasbe kateregakoli žanra in ime, ki vzbuja v ljudeh spoštovanje. 4hero so drum.n.bass svetu predstavili jazz in 4hero so svetu predstavili Goldieja.

Brez dvoma so vodilni otoški in s tem tudi svetovni drum.n.bass producentski in dj kolektiv, ki s svojo vizionarsko filozofijo, brez strahu pred drugačnostjo in neizmerno željo po odkrivanju novega, tudi v letu 2004 orjejo ledino. V njihovi glasbi je slišati techno (zlasti Detroit vejo, ki jo klasificirajo kot electronic jazz), blizu jim je tudi hiphop, nanje je vplival funk in jazz.

Vsa svetovna glasba se odraža v 4hero glasbi in vse to se odraža v Marcovem DJ selectionu, ki ga bo 2. aprila predstavil v Media Parku.

In če vas ne bo tam, boste zagotovo zamudili delček zgodovine.
In delček prihodnosti.

program
datum: PETEK 02.april 04
event: BREAKBYTE f/4 HERO- MISSION :: REMIXES
muzika: drum.n.bass & scatered snares
guest DJ: MARC MAC (4HERO) / reinforced, london
guest MC: MG / reinforced, ondon
warmup: VINCENZO VELLA / london
plus JAMirko / Pier / Massimo (RDYO) & Kruh /Marvin (P4B)
lokacija: MEDIA PARK (Kranjčeva 20, Ljubljana, pri POP TV)
organizacija: Radyoyo v sodelovanju s PLACE4BASS

Radyoyo

Marc Mac - 4hero - thumbnail

Marc Mac - 4hero