v rubriki dogodki:
.. / / / 21.11.2014 15:27

Tek na najvišjo stavbo v Sloveniji

Ta vikend imate priložnost biti priča dogodku Alive Step Up ali teku po stopnicah na Kristalno palačo.

To nedeljo BTC City gosti tek po stopnicah, na katerega je že prijavljenih več kot 500 tekmovalcev, od katerih jih je 300 tudi že registriranih. Organizator je pričakoval od dvesto do dvesto petdeset udeležencev, tako da že zdaj prireditev presega vsa pričakovanja. Štartna lista je sicer omejena na 500 tekmovalcev, če pa se bo slučajno zgodilo, da kakšno štartno mesto ostane prosto, bodo zamudniki registracijo lahko opravili na kraju dogodka.

Projekt zavoda Alive podpirata družba BTC in ljubljanski župan, g. Zoran Janković, ki bo dogodek tudi odprl. Vsi tekmovalci bodo nagrajeni z darili pokroviteljev, po tekmi pa se bodo sladkali z dobrotami kavarne in slaščičarne Dulcis. Najboljše čakajo ročno izdelani pokali Maje Zaplotnik. Poleg tekmovanja bo potekala tudi dražba v podporo društva A veš?, ki skrbi za osveščanje in pomoč pri poškodbah hrbtenjače. Tako ne boste naredili le nekaj dobrega za svoje telo, temveč boste imeli priložnost storiti nekaj dobrega tudi za druge.

V času dogodka bo pod Kristalno palačo potekal sejem, dogodek pa bosta povezovala Andrej Težak – Tešky in David Urankar.

Več o samem dogodku najdete tukaj.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Tek po stopnicah - thumbnail

Tek po stopnicah