v rubriki dogodki:
.. / / / 30.01.2003

Tradicionalni koncerti Zorana Predina

Ob Valentinovem Zoran Predin vedno pripravi koncert, tokrati nosi ime Koncert za polno luno, v resnici pa bodo kar trije. Prvi 14., drugi 15. in tretji 18. februarja v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Kot poseben gost bo nastopil Magnifico, Zorana pa bo spremljala skupina Žive legende.

Po zadnjih podatkih sta prva dva koncerta (14. in 15.) že razprodana, zato pohitite, da ujamete tretjo ponovitev Koncerta za polno luno. Spodaj pa še Zoranovo osebno povabilo:

"V času vladavine bebavega poplesavajočega kiča, ko svetovna popularna glasba krčevito išče tisto iskrenost, ki jo je včasih imel rokenrol, ko postaja vedno bolj jasno, da bodo vesoljci, ki odhajajo živet na Mars, s seboj odnesli akustično kitaro, sem ustanovil Žive legende.

Skupina, ki jo sestavlja enkratna kombinacija mladosti, v prstih in srcih, z vsega hudega navajeno muzikantsko dušo, je z nami zato, da nam igra za naprej in za nazaj. Za nazaj, ker je nostalgija tista oaza dobrega okusa, kamor se radi zatečemo, ko postane razbijanje ledvičnih kamnov v spregi z najbolj neumnimi besedili prenevarno, in za naprej, da ustvari pogoje za življenje zatiranih lastnikov delujočih ušes.

Vabim vas na potovanje skozi nove pesmi do znanih uspešnic. Vabim vas na potepanje po notah vsega sveta. Vabim vas na izlet v našo dušo in srce. Tam vsi dobimo krila, da nas ponesejo daleč od vsakodnevnih skrbi. Nasvidenje na Koncertu za polno luno."

Zoran Predin
www.predin.com

Zoran Predin - thumbnail

Zoran Predin