v rubriki dogodki:
.. / / / 07.01.2010 07:28

David Morales v ljubljanskem InBox-u

Z Grammy-em nagrajeni DJ, remikser, producent in lastnik legendernega award winning DJ, remixer, producer in solastnik legendarne založbe Def Mix Productions - David Morales prihaja 16.01.2010 ob 22h v ljubljanski klub InBox.

Če je Čikago rojstni kraj hišnih ritmov, je New York mesto, v katerem je ta svojevrstna mešanica funka, džeza, glasbe sveta, diska, soula in novodobne elektronike zacvetela in se zlila s popom. Zlato dobo hišnih ritmov v velikem jabolku so zaznamovali "kralji New Yorka".

Posebno mesto med njimi ima produkcijska skupina Def Mix, pod okriljem katere so moči združili David Morales, Frankie Knuckles, Satoshi Tomiie in Hector Romero. Z obiljem avtorskih sklad in preko 1.000 remiksi za glasbenike kot so Mariah Carey, Eric Claptona, Britney Spears, Michael in Janet Jackson, Whitney Houston, U2 in Jamiroquai, so si prislužili kup priznanj, "def classic mix" pa izpilili do te mere, da je iz znamke prerasel v sinonim za organski vokalni house, ki gradi na zvokih klasičnih glasbil in se trudi ohranjati originalni aranžma skladbe.

To filozofijo nam bo na prvi InBoxovi zabavi v novem letu predstavil naš dobri znanec David Morales, ki je za leto 2010 napovedal tudi izid svojega novega albuma.

Vstopnice

Vstopnina = 18€
Predprodaja = 15€ (Eventim + Kompas + Big Bang + Petrol, www.eventim.si in www.vstopnice.com ali po telefonu: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob: 8am - 6pm)

Spodaj pa še video z zadnjega Moralesovega gostovanja v InBox-u!

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

David Morales / vir: press material - thumbnail

David Morales / vir: press material