v rubriki dogodki:
.. / / / 27.06.2010 12:00

Trojni punk folk rock večer v Tovarni Rog

Tovarna Rog v sodelovanju z Insane Booking ekipo v ponedeljek, 28,. junija napoveduje odličen poletni koncert s indie/folk bendom Imadethismistake iz ZDA, angleškimi folk/punk zafrkanti Apologies, I Have None in nizozemskimi punk rockerji Rush N' Attack.

Imadethismistake je solo DIY punk/folk/spoken word projekt Kylea Williama Campola. Na evropsko turnejo pa bo Kyle vzel s sabo bend s katerim bo predstavljal svoj najnovejši album "Bow And Quiver".ž

Londončani Apologies, I Have None igrajo folk punk, ki spominja na ameriške Against Me!, Ghost Mice in ostale floridske bende. Vsekakor je zanimivo to, da so njihova besedila izrazito kritična do obstoječega družbenega sistema. Na kopenskem delu evropske turneje bodo prav oni odigrali vse koncerte z Imadethismistake, kjer bodo predstavljali svoj novi album "Sat in Vicky Park".

Grob vokal, odlične kitare, punk rock, whiskey in zafrkancija. Rush N' Attack igrajo punk rock, ki spominja na bende iz No Idea Records. Vsekakor zelo poslušljiv bend, ki pa vam zobe pokaže komaj na svojih živih nastopih.

Za Insane Booking

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat