v rubriki dogodki:
.. / / / 19.12.2011 14:04

Twenity in novoletne Spletne urice z #wwwhbend-om

Na zadnjih Spletnih uricah leta 2011 (pod zap. št. #190) bomo spoznali Twenity, nadaljevanje prototipnega projekta Twitfluence, ki je izračunaval vplivnost uporabnikov na Twitterju. Lansiranju sledi (pred)novoletna zabava s (hišnim) #wwwhbend-om in sponzorji: Celtra, Zemanta, D-Labs, Twenity in MojiRecepti.com!

O Twenity

Merjenje avtoritete in socialnega kapitala spletnih uporabnikov je danes že razvit trg z dominantnimi igralci, poleg tega se vedno več ljudi sprašuje, ali je vpliv sploh mogoče izmeriti. Tako smo se zadeve lotili malo drugače in razvili storitev, ki omenjeno zapelje v smer tekmovanja, igralnosti in zabave.

Twenity je nastal kot plod sodelovanja med podjetjema IlovarStritar in Neolab. Tako bosta Robert Ilovar in Grega Stritar (ki ni Stritar iz IlovarStritar :)) na Spletnih uricah predstavila delovanje in skušala razložiti ozadje, ki je pripeljalo do prve verzije produkta, ki bo prvič predstavljen javnosti ravno v okviru tega predavanja.

#novoletnewwwh ali #novoletka - žur ob spremljavi #wwwhbend-a

Razburljivemu in nadvse zanimivemu lansiranju sledi dogajanje v Metropolu. Čas praznovanj in veselja bomo obeležili z (dobro) glasbo, pijačo in sladkimi dobrotami. Ne manjkat, udeleženci ste bistvo tega šova.

Z nami bodo Celtra, Zemanta, D-Labs, Twenity, Klika in mojirecepti.com, ki bodo poskrbeli, da se bomo brezskrbno zabavali, #wwwhbend pa bo popestril dogajanje na odru in seveda pod njim.

Vesel december in naj te ne zamede ;)

RSVP na Facebooku

Kiberpipa, sreda, 21. december 2011, 19:00

Uredništvo ŽVPL - avatar

Uredništvo ŽVPL

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 09.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 79 člankov.

Prednovoletne #wwwh: lansiranje #twenity, prednovoletna žurka z #wwwhbend-om in super sponzorji: Celtra, Zemanta, Dlabs, Twenity in mojirecepti.com - thumbnail

Prednovoletne #wwwh: lansiranje #twenity, prednovoletna žurka z #wwwhbend-om in super sponzorji: Celtra, Zemanta, Dlabs, Twenity in mojirecepti.com