v rubriki dogodki:
.. / / / 12.11.2004

Twisted individual v K4

Prihajajočo soboto bo popestril izjemen londončan, drum'n'bass DJ pod imenom "Sprevržen poskočnik", oziroma Twisted individual aka Lee Greenaway. Družbo mu bodo delali Illegalci in Deepe.

Lee Greenaway se je z glasbo začel spoznavati že v mladih letih. Sprva so ga pritegnili Prodigy, kasneje pa se je vedno bolj zanimal za drum'n'bass. Ko je zbral dovolj denarja si je kupil svojo "amatersko" opremo in se doma učil mixati.

Začel je z majhnimi partyji in lokalnimi radio postajami. Miksanje pa mu ni bilo dovolj, zato je zašel tudi v producentske vode s komadoma "Get funky" in "Mission impossible". Do danes se je razvil v odličnega DJja in ustanovil svojo založbo.

Živi od vrtenja in dela v studiu, kjer ob številnih remiksih Drumsounda in Simon Bassline Smith-a, J Majika ali Hypea tvori tudi svoje hite - Rusty Sheriff's Badge, The F-Word, lani povsem drugačni jazz and bassovski Pony Pleasures ter posebni in morda njegov najznačilnejši Bandwagon Blues. Ob SS-u ga je med prvimi promoviral Grooverider, danes pa so njegovi komadi redno slišani še v setih Andy C.-ja, Ronija Sizea, Zinca ter vrste drugih mojstrov. Sam od mladih nog rad posluša Zinca ter Opticala, med svežimi pa Barona, Generation Dub, Clipza ali Zena.

Ob glavni zvezdi večera, ki zopet prehaja iz prestolnice drum'n'bassa, bosta cvetela Plankton in Markoman ter gost Deepe. Na malem flooru pa bosta v reggae ritmih za platenšpilerji plesala Ata-R in D*Sun. Za sveže vizualizacije bo skrbel domači team De:Kaos.

Kombinacija ljudi, ki bodo skrbeli za naše namazane pete je tokrat dobro izbrana. Twisted individual je znan po hitrem in z basom nabitem junglu tako, da imate le še en dan, da se dodobra spočijete in pripravite na polnočno poskakovanje.

Do 23ih vas bodo oskubili za 2000 sit, po 23ti pa študente, in tiste z letakom, za 2300 sit, ostale pa za 2600 sit.

za K4