v rubriki dogodki:
.. / / / 08.03.2011 09:56

S.A.R.S. 25. marca 2011 na Rogli

Rogla bo največji zimski dogodek za mlade v Sloveniji gostila konec marca, ko je na sporedu Itak Freestyle Week. Od 23. - 27.03. bo na Rogli res pestro, saj bo več mladih iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Avstrije, Nemčije in drugod imelo na voljo super velik snežni park in na 1517 metrih snežno plažo, kjer bodo nastopali znani glasbeni gostje.

V petek, 25. marca bo na sporedu zimsko univerzitetno državno prvenstvo, sledil bo koncert srbske skupine S.A.R.S., ki predstavlja novi single in video “To rade” iz novega albuma “Perspektive”. Slednjega si še vedno lahko brezplačno pretočite iz spletne strain MTV (več na www.mtv.si). Sledilo bo večerno dogajanje z makedonskim ska punk bandom Superhiks in Emkejom.

Od petka do nedelje bo dogajalo največ, saj so na sporedu Bandidos Freestyle Desant, ki bo na voljo za vse deskarje in smučarje, ki želijo svoje znanje preizkusiti na veliki zračni blazini, prav tako bo potekalo tekmovanje v snežnem parku Elan Spin&Style, brezplačni test zimske opreme, ter ostale zabavne igre, ki bodo razgrele mlade iz tujine in Slovenije.

Paketi za omenjen dogodek na Rogli so izjemno ugodni, saj od petka do nedelje lahko nočite, smučate/deskate in se udeležite vseh koncertov že od 60,00 EUR, 5 dnevna različica pa je na voljo že od 111,00 EUR. Da bo zadeva bolj privlačna za vse študente in študentke, pa je na voljo pri mariborski univerzitetni športni zvezi 3 dnevni paket že za 50,00 EUR!

Več informacij je na voljo na www.freestyleweek.si, oz. v primeru povpraševanja študentov na zdravazabava.com.

-- za Kurz Rock Vibe

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

S.A.R.S. 25. marca 2011 na Rogli (na Itak Freestyle Weeku) - thumbnail

S.A.R.S. 25. marca 2011 na Rogli (na Itak Freestyle Weeku)