v rubriki dogodki:
.. / / / 20.02.2014 14:53

V Evropo se vračajo All Time Low

Ameriški pop-punk kvartet po skoraj več kot petih letih končno zopet na turneji po celotni Evropi in ne le večjih poletnih festivalih.

Bend, katerega začetki segajo v 2003, ko so še srednješolski fantje podpisali pogodbo s Hopeless Records in so ji (z manjšim neuspešnim prehodom v večji založbi) ostali zvesti še danes. Izdali so pet studijskih albumov, zadnji – Don't panic je izšel oktobra 2012.

Turneja pa je posvečena daljši verziji tega albuma, ki so jo izdali septembra 2013. Na njej so dodane štiri nove pesmi in akustične izvedbe singlov iz originalnega albuma. ''A love like tour'' se ustavi na Dunaju 27. februarja 2014, kot predskupina pa bodo nastopili britanski Blitz Kids.

All Time Low veljajo za enega najboljših live bendov moderne generacije. V letu 2013 so prejeli prestižno rock Kerrang! nagrado za najboljši mednarodni bend, lahko pa se pohvalijo tudi z več priznanimi kipci za koncertne izvedbe.

Karte za omenjen koncert v dunajski areni lahko kupite tukaj in se skupaj z nami prepričate, če so res tako zelo dobri v živo.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

All Time Low - thumbnail

All Time Low