v rubriki dogodki:
.. / / / 21.06.2004

Terra Folk prihajajo v Portorož

Terra Folk že poldrugi mesec predstavljajo svojo tretjo ploščo N'Taka, hkrati se poslavljajo od dveh nepogrešljivih članov in občinstvo pripravljajo na prihod dveh novih, v prihodnjih tednih bodo odigrali zadnje koncerte v Sloveniji, preden znova odrinejo v Veliko Britanijo.

Seveda sedaj že vsi vedo, da skupino zapuščata Boštjan Gombač in Joško Sečnik, pridružila pa se jim bosta Marko Hatlak in Janez Dovč, vsi tudi dobro vedo, da so Terra Folk v tujini morda bolj priljubljeni kot doma, a tisti, ki vedo, kaj skupina ponuja na živih nastopih, ne zamudijo priložnosti, da bi te izvrstne glasbenike videli v živo.

Prvo takšno priložnost imate že v petek, 25.6. 2004, ko bodo nastopili v portoroškem Avditoriju (karte so že na prodaj in sicer po ceni 2500 SIT oziroma 2000 SIT za študente in upokojence). Naj vas opozorim, da bodo imeli v Sloveniji predvidoma le še tri koncerte (27.6. na Lentu, 1.7. v Celju in 3.8. v Postojni), preden skupina odide v Britanijo in nato začne koncertirati v prenovljeni zasedbi.

Zato nikar ne zamudite priložnosti, da štiri glasbene mojstre (ob Gombaču in Sečniku seveda še Bojana Cvetrežnika in Danijela Černeta) vidite v živo in se na lastna ušesa prepričate, kaj je world music v pravem pomenu besede.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Terra Folk v elementu - thumbnail

Terra Folk v elementu