v rubriki dogodki:
.. / / / 12.07.2013 11:35

V Ljubljano prihaja Hugh Laurie

V ljubljanskih Križankah se 24.7. obeta prava blues poslastica. Nastopil bo namreč Hugh Laurie skupaj z The Copper Bottom Band.

Hugh Laurie s svojim raskavim blues vokalom navdušuje občinstvo po vsej Evropi. V sklopu svoje turneje ob izidu albuma Didn't it rain se bo ustavil tudi v Sloveniji.

Svojo interpretacijo znanih in nekoliko manj znanih blues skladb je že predstavil občinstvu v Rusiji, na Poljskem, v Nemčiji, Luksemburgu, Belgiji in drugod. Dan pred ljubljanskim koncertom bo Hugh nastopil na razprodanem koncertu na Dunaju.

Po odzivih iz preteklih nastopov se nam v Ljubljani obeta nepozaben blues s Hughom Lauriejem za klavirjem in mikrofonom.

Hugh je vsem dobro poznan godrnjavi in cinični zdravnik iz priljubljene nadaljevanke Dr. House. Ni samo izjemen igralec ampak slovi tudi kot odličen glasbenik, frontman, v svoje nastope pa vključuje elemente dramske igre in komedije. Njegovo spremljevalno skupino The Copper Bottom band sestavljajo Jay Bellerose, Kevin Breit, Vincent Henry, Greg Leisz, Robby Marshall, David Piltch in Patrick Warren ter Elizabeth Lea in Larry Goldings.

V svoji glasbeni karieri je izdal 2 blues albuma, Let them talk leta 2011 in Didn't it rain leta 2013.

Cena vstopnic je v predprodaji 38 EUR za stojišče, 45 EUR za sedišče in 70 EUR za VIP sedišče.

Vstopnice lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima in v Dallas Mute Shop.

Alja Kink - avatar

Alja Kink / Alja Kink Photography

Glavna urednica ŽVPL, ki je od 24.10.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 53 člankov.

Hugh Laurie - thumbnail

Hugh Laurie