v rubriki dogodki:
.. / / / 31.07.2000

Valkana Beach v Pulju (12.8.)

Valkana Beach. Ideja srečevanja in sproščene zabave v stiku z naravo, ob dotiku Jadranskega morja in elektronskih beatov, je zaživela še v času vojne na Hrvaškem, zaradi priljubljenosti tovrstnega druženja pa je postala tradicionalna in vsako leto večja ter boljša.

Letošnja prireditev Valkana Beach se bo zgodila 12. avgusta, odvijala pa se bo na treh plesiščih, technu, houseu in tranceu.

MUSIC INTELLIGENCE Detroit.Techno.Floor:
Stacey Pullen, Detroit, ZDA
Roberto Q. Ingram, Los Angeles, ZDA
Valentino Kanzyani, Slovenija
Pero-Fullhouse, Hrvaška
Wizard Of Fez, Avstrija
'warming up' DJ Robbie Ray, Hrvaška

MIDNIGHT LUNCH TechnoTrance.Floor:
Chris Dis, Frankfurt, Nemčija
Crazy Lemon, Hrvaška
Tom Jay, Hrvaška
Allen Sforzina, Avstrija
Tomi Rollo, Hrvaška
Loky, Hrvaška
'warming up' DJ Manny, Hrvaška

GROOVE OF PASSION House.Floor:
Wayne Da Skippa, New York, ZDA
Paolo Barbato, Italija
Felver, Hrvaška
Boru-T, Slovenija
Zoki Bravo, Hrvaška
Sokha, Frankfurt, Nemčija

STACEY PULLEN
Z ustvarjanjem je pričel na podlagi vplivov Derricka Maya, Kraftwerkov, Jeffa Milsa, Juana Atkinsa, chicaškega husea ter radijskih ikon lokalnih radijskih postaj. S tem se je infiltriral v bogato glasbeno dušo Detroita sredine osemdesetih. Pullen je tako pričel vrteti v lokalnih klubih ter na underground partyjih in le pičli dve leti je trajalo, da je dosegel sprejem kolegov.
Stacey Pullen je v elektronski glasbi prepoznal svojo usodo. Pričel je izdajati, sprva pod psevdonimom Bango. Popolno soskladje tribalnih perkusij prvih izdaj je odprlo obzorja tudi drugim ustvarjalcem, ki so sledili s produkcijami tribalnih komadov. Podobno kot pri drugih vodilnih umetnikih, ki so prišli pred njim, je tudi Pullenova prva izdaja zapustila množičen vpliv na producente elektronske glasbe po svetu.
Svoje remikse in produkcije izdaja pri založbah Virgin Records, Warner Bros, KMS Records, Eclipse Records, BMG/Ariola, Buzz, Pisa-Belgium, R & S, Trasmat in drugih ter postane eden izmed najbolj želenih svetovnih artistov. Njegovi magični seti so ga popeljali po S in J Ameriki, Evropi, Aziji, Novi Zelandiji, Karibih, Avstraliji in drugje.
Trenutno Stacey Pullen dela na abstraktni pustolovščini v avantgardni zvok za založbo Science-Virgin. Projekt, ki zahteva intenzivne mentalne priprave, znanje o glasbeni produkciji, inovativnost in precejšnjo zalogo inspiracije, se rojeva v Pullenu. Pripravlja pa tudi lastno založbo Blackflag Recordings, kjer bo svobodno izdajal svoje glasbene vizije. S svojo novo založbo se želi ločiti od ostalih detroitskih založb s tem, da bo združil glasbo in umetnost. Blackflag ne pozna nobenih meja v svojem pristopu k glasbi in njeni umetniški obliki. Vsaka izdaja na Blackflagu bo konceptualni artistični dosežek.

After hour
Uradni after hour prireditve Valkana Beach se bo dogajal v Fort Bourguignonu (Zlatne Stjene), ravno tako v Pulju. Pričel se bo ob 8h zjutraj in se bo odvijal na dveh plesiščih te srednjeveške trdnjave, ki je v tretjem tisočletju postala prizorišče zabav elektronske glasbe.
OFFICIAL DAY AFTER pa se bo dogajal v Night Baru CULT, Pomer House Clubbing večer z Roberto Q. Ingramom od 22h dalje, v nedeljo 13.avgusta.

Predprodaja vstopnic v Sloveniji od 24.julija dalje:
LJUBLJANA
Rimska 14, tel: 224 591
Dunajska 48, tel: 131 9009
NOVO MESTO
Kandijska 13, tel: 068 341 965

Vstopnice v predprodaji: 2800 SIT
Vstopnice na dan prireditve: 3300 SIT

Obiščite tudi domačo stran Valkana Beach

Za Valkana Beach

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.