v rubriki dogodki:
.. / / / 30.06.2004

Zaključni večer Heksnfesta 2004

V Cerknici se bo v soboto, 3. julija zaključil letošnji Heksnfest, ki se bo sicer začel že v torek, 29.6. in na katerem bo moč sodelovati v številnih športnih prireditvah in delavnicah, obiskati potopisna predavanja,večeri pa se bodo zaključevali s koncerti.

V soboto, 3.7. bodo pred šolo Notranjskega odreda v Cerknici ob 21. uri na oder prvi stopili Duwai Orchestra, gre za desetčlanski orkester, v katerem deset moških združujejo veselje do ustvarjanja izredno raznolike glasbe. Ob standardnih kitari, bas kitari in bobnih imajo v postavi še klaviature, harmoniko, kar dva saksofona, dve trobenti in pozavno, vse skupaj pa zaokroži še značilen pevčev glas.

Sledila bo prva poslastica večera in sicer koncert ljubljanskih posebnežev, zasedbe Srečna mladina. Srečna mladina so se pred kratkim razšli s preveč zaposlenim basistom Anžetom Langusom in tako bomo lahko v živo preverili tudi novega člana zasedbe, seveda pa bomo ob standardnem repertoarju lahko slišali tudi kar nekaj skladb s pravkar izdanega 10. letnika.

Za premor bo sledil nastop plesne skupine Obsession iz Postojne, organizatorji pa obljubljalo vroč premor! Zaključek bo pripadel skupini The Stroj oziroma njihovi manjši, bolj "intimni" zasedbi Matice, ki smo jo že spoznali v Izštekanih.

Upajmo, da vsega ne bo pokvarilo muhasto poletno vreme in da bomo lahko uživali tako v glasbeni kot tudi v plesni predstavi treh zelo različnih glasbenih skupin in plesne skupine, za katero lahko le upamo, da odstopa od vseh ostalih. Vabljeni na Heksnfest!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Heksnfest 2004 - thumbnail

Heksnfest 2004