v rubriki dogodki:
.. / / / 13.05.2003

Abuse na Metelkovi

Začelo se je kot rečeno z DJ Priss in v prijetnem ozračju nadaljevalo z novimi in novimi presenečenji s slovenske in češke strani. Abuse so pokazali svoje čare in zaigrali malo drugače. Dandanes je samosvojih bendov na žalost vedno manj, Abusovci pa so ustvarili neko zanimivo mešanico brenkal, bobnov in elektronike.

DJ Dante, ki ljudi ni spravil v preveč poskakujoče razpoloženje. Malo je verjetno k temu pripomogla tudi trema. Glede na to, da je bil (če se ne motim) to njegov drugi nastop se je potrudil in izbral prave komade. Treba bo še malo izpopolniti tehniko in pridobiti izkušnje. Bomo videli kaj bo pokazal v soboto v Kranju. Novincu je sledil stari znanec DJ Van Alec. Ta ni pričaral svojega običajnega seta, ampak je bilo vmes slišati tudi kakšen džunglistični zvok. Začel je počasi in se na koncu zopet vrnil k svojim priljubljenim komadom in hitremu ritmu. Čisto za konec pa nas je razgrel še DJ Jam!all. Čeprav nas je na plesišču vztrajalo le še kakšnih pet, se ni dal. Zavrtel je dobre stare (pa tudi nove) vokalno-basovske komade v duhu dark jungla.

Na nove DJje, ki so še v učni fazi, je bilo zadnje čase slišati dosti kritik. Verjamem, da moramo biti strpni. Vsak začetek je težak. Nihče še ni čez noč postal dober DJ. Drum'n'bass se širi, odprimo vrata.

abuse - thumbnail

abuse