v rubriki dogodki:
.. / / / 03.12.2009 22:48

Bruc 2009 na Gospodarskem razstavišču

Študentarija je na tradicionalnem vseslovenskem brucovanju Bruc 2009 na Gospodarskem razstavišču v novem študijskem letu pozdravila svoje nove člane - bruce.

Nenavdušenje nad pestro paletno glasbenih izvajalcev je bilo moč zaznati ob pogledu na maloštevilčno množico, ki je vztrajala pred Gospodarskih razstaviščem, dvorane pa so se napolnile šele okoli polnoči, z nastopom Ali En-a, ki po novem sliši na ime Dalaj Eegol.

Na dveh odrih so se zvrstili izvajalci številnih glasbenih zvrsti - veliki oder (Hotty MkkNotty, I vs. I, Red Five Point Star, Leeloojamais, Ali En, Kiril) in mali oder (Danza Macabra, Tion, The Good Guys, Hannah Holland, Kevin Saunderson).

Slabo udeležbo in ne pretirano prešerno vzdušje bi lahko pripisali seznamu večini obiskovalcem neznanih izvajalcev, ki s svojimi skladbami niso pritegnili množic študentov. Večina izvajalcev je le odigrala svoje in odšla z odra, le hedlinerji so poželi večje aplavze.

Prve vplive žlahtne kapljice je bilo moč zaznati okoli polnoči, s samostojnimi plesnimi točkami in junaki, ki so bili že takrat potrebni počitka.

Andrej Trček - avatar

Andrej Trček

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 27.07.2009 na ŽVPL-u skupaj objavil 9 člankov.

Dalaj Eegol (ex. Ali En) - thumbnail

Dalaj Eegol (ex. Ali En)

Foto: Andrej Trček