v rubriki dogodki:
.. / / / 20.04.2004

DJ party v Fun Factoryu

V soboto, 10.4 je bila v diskoteki Fun Factory zbrana sama smetana slovenskih in tudi tujih DJev. Imena, kot so DJ Aleksij, Veztax, Ms. Jools, Dave Manale in še mnogo drugih so že v začetku zagotavljali nekaj nepozabnega.

Mnogi so po napornem tednu potrebovali razbremenitev in v FFu so ponudili ravno pravšnje za konec tedna. Prijeten zaključek tedna so si privoščili žurerji od blizu in daleč, Dji po so muziko rolali vse do zgodnih jutranjih ur (mi smo šli iz diskoteke ob šestih zjutraj, pa se zadeva še vedno ni končala!), vrtela pa se je na treh plesiščih. Na "techno flooru" se je vrtel house in trance, na "redneck" flooru pa tehno. Dobrodošla poslastica je bil poseben DJ set v tistem kotičku Fun Factorya, ki služi "chill outu", tako da si lahko užival v treh različnih dance floorih ob treh različnih zvrsteh muzike.
Zabava se je razvila - kot ponavadi - šele po polnoči, žura željih obiskovalcev pa se je prikazalo okoli 300. Fun Factroy je sicer že videl večji obisk, je pa tudi res, da se je ponudba in kakovst dotičnih žurov precej nadgradila, tako da smo bili na enem mestu deležni več različnih rolanj, za kar bio drugače morali obiskati dve do tri različne diskoteke. Globalizacija naenkrat ne zveni tako slabo!
Opazili smo tudi nove obraze oziroma tudi kaj drugega (kake nogice) med plesalkami Fun Factorya, ki so že tako razvneto ljudstvo še dodatno razgrele. Diskač je nekaj denarja vrgel
tudi za nove obleki dotičnih plesalk, kar je vsekakor doborodošlo hvale vredno. Uvedli so tudi poseben vhod za novinarje in ostale VIP osebe, kjer pa se še vedno ukvarjajo z nekaterimi zagonskimi težavami. Kljub našim težavam na tem vhodu nam je celotno dogajanje pustilo veliko lepih spominov na zelo dobro muziko, pestro izbiro DJjev, razpoložen folk, prijeten ambient, pa celo sedežev za utrujene noge - presenetljivo - ni nikoli zmanjkalo.

FF vse bolj postaja nekaj, h čemer se ljubljanska žurerska scena čedalje bolj zateka, razočarana nad dogajanjem okoli legendarne štirke. Bilo je prijetno in zabavno, glede na velik obisk pa se lahko česa podobnega nadejamo tudi v prihodnosti.

Gregor Logar - avatar

Gregor Logar

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 33 člankov.