v rubriki dogodki:
.. / / / 22.04.2013 12:11

Modna revija v Mercator Centru

Nakupovalni centri občasno prirejajo modne revije, na katerih se nosijo oblačila trgovin, ki delujejo pod okriljem taistega šoping središča. Tokrat se je enourna modna revija odvijala v ljubljanskem Mercator Centru v Šiški, oblačila so nosili manekenke in manekeni modne agencije Vulcano models.

Vem, da druge agencije, ki se imajo za »nekaj več« in ponujajo suhljate modelke brez energije gledajo zelo vzvišeno na tovrstne modne dogodke, ker se dogajajo v nič kaj fensi okolju ampak se modna brv postavi kar sredi največjega prostora znotraj nakupovalnega središča, poleg se zagradi prostor kot nekakšen šotor, v katerem se modeli preoblačijo in hitijo nato na modno brv pokazati, kaj so jim stilisti trgovin namenili.

Meni je v veselje gledati osem do desetletnice, ki že znajo hoditi in se pokazati ter izvedejo kakšen luškan obrat, da jih občinstvo bolje vidi. Tem najmlajšim manekenkam sledi skupina najstnic in najstnikov, ki zelo suvereno in samozavestno nastopajo, odlično izgledajo in s svojo svežo energijo napolnijo prostor, pa ne zgolj na odru. Sledijo nekoliko starejši manekeni in že nekaj znanih manekenk kot so Daša Hrvatič, Sandra Adam in nekdanja sanjska ženska ter Playboyeva muza in bodoča mamica Miša Margan.

Celoten potek revije je bil sproščen, navihan in ravno prav dolg. Takšna popestritev je dobrodošla v sicer suhoparnih betonskih centrih nakupovanja, pa četudi se ne nosi visoka moda ampak je vse skupaj bolj življenjsko in nosljivo ter pozitivno.
Vse skupaj je ob odru napovedovala nekdanja manekenka Vesna Jankovič.

Poglejte si še fotke iz modne revije.

Melita Kuhar - avatar

Melita Kuhar

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 13.05.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 23 člankov.

Modna revija z Vulcano models - thumbnail

Modna revija z Vulcano models

Foto: Alja Kink / Alja Kink Photography