ŽVPL vedno išče nove dopisnike

Na ŽVPL-u iščemo nadobudne novinarje, recenzente (dogodkov, filmov, muzike, ...), fotografe, videografe, lokalologe, žurerje kar tako, ki bi želeli sodelovati pri nastajanju spletnega časopisa (tudi lektorja bi krvavo potrebovali, če smo iskreni).

Za čast in slavo

Preden obljubimo denar in slavo, moramo povedati, da denarja ni (tudi v recesiji ŽVPL-ovci delamo pro bono, za narodov blagor), slave pa bo toliko, kolikor odmevni bodo vaši članki, reportaže, recenzije, ... In verjemite, mnogim je že uspelo, tudi s pomočjo ŽVPL-a!

Za nas je pisalo že kar nekaj zvenečih imen: novinar Matjaž Ambrožič, rimo klepač Rok Terkaj znan tudi kot Trkaj, kariero sta na ŽVPL-u začela Matic Slapšak in Filip Breskvar in še bi lahko naštevali. Poleg tega je za nas "škljocalo" kar nekaj odličnih fotografov: Miro Majcen, Mare Vavpotič, Jaka Plahutnik, konec koncev pa je svojo poslovno kariero pri nas začel tudi Sebastjan Dimnik, pa tudi urednika Gregor Zalaznik in Davorin Pavlica sta se preko ŽVPL-a prebila v novinarske in spletne vode.

ŽVPL hoče tebe!!!

Seveda s tem seznama še zdaleč ni konec, ampak čas je, da obrnemo nov list. Bodi TI nov/a moč ŽVPL-a. ŽVPL ti ponuja 15 let izkušenj "gverila" novinarstva, odprta vrata na vse večje dogodke (koncerte, žure, partye, ...) v Sloveniji in širše. Če bo kakšnemu študentu novinarstva pomagalo, seveda lahko pri nas dela tudi prakso ;)

Tako, vsi, ki vas zanima, se javite na na info [afna] zvpl.com in dogovorili se bomo o nadaljnih korakih (CV zaželjen, ni pa nujen).

V nove zmage, kljub recesiji, naprej!