v rubriki film:
.. / / / 24.12.2008 10:34

Zamenjan z Angelino Jolie

Angelina Jolie se vrača na naša platna v vlogi Christine Collins, matere, ki bo naredila vse, da najde svojega sina, ki nekega dne preprosto izgine. Pri tem naleti na številne ovire, predvsem s strani policije, ki se boji, da bo na plan prišla njihova nesposobnost in tako Christine ugotovi, da ji lahko izzivanje sistema prinese celo smrt. Edini, ki ji je v pomoč je častiti Gustav Briegleb, ki ga je odigral izjemni John Malkovic.

Film je nominiran za Zlato palmo in sicer v kategoriji najboljšega režiserja (Clint Eastwood) ter za Zlati globus v kategoriji najboljše ženske glavne vloge (Angelina Jolie) in najboljšo glasbeno podlago (Clint Eastwood).

Fantastična igra tako Jolijeve kot Malkovicha, dramatična zgodba, ki je obenem podkrepljena z resničnimi dogodki ter režija v rokah Clinta Eastwooda - se obeta oskar za najboljši film 2008?

In še kot zanimivost naj povemo tudi to, da vsi tisti, ki še ne veste kje boste preživeli najdaljšo noč v letu, to lahko storite v Kinoklubu Vič, kjer si boste na silvestrski večer prvi v Sloveniji ogledali film Changeling.

Za Karantanija Cinema

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Angelina Jolie v Changeling - thumbnail

Angelina Jolie v Changeling