v rubriki film:
.. / / / 03.03.2011 10:09

Dobrodelna dražba fotk s filma Circus Fantasticus

Ob premierah filma Circus Fantasticus režiserja Janeza Burgerja po različnih krajih po Sloveniji in mednarodnih festivalih po svetu, bo 9. marca ob 19. uri v ljubljanskem Kinodvoru potekala dražba filmskih fotografij.

Avtor fotografij, ki so nastale v zakulisju snemanja, je Mitja Ličen. Na dražbi bo 20 fotografij velikosti 50x75 centimetrov in 40x60 centimetrov, zaradi časovne omejenosti dražbe v kavarni Kinodvora pa so se organizatorji odločili, da bodo prodajo fotografij začeli že prej na socialnem omrežju Facebook.

Izkupiček od prodaje fotografij je namenjem Nini Wabra, novinarki in radijski voditejici. Nina je preživela hudo prometno nesrečo, zbrana sredstva pa bodo namenjena za nakup lažjega invalidskega vozička, ki bo kos aktivnostim nove lastnice, in ostalih nujnih pripomočkov.

Na dražbi v kavarni Kinodvora bosta v vlogah voditelja dogodka in licitatorja fotografij Luka Bregar in Lado Bizovičar.

Fotografije si lahko ogledate na spletni strani filma v rubriki Novice ali pa se udeležite dražbe že od 2. marca na Facebooku.

-- za Hangar P.R.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Dobrodelna dražba fotografij s filma Circus Fantasticus 9. marca ob 19. uri v ljubljanskem Kinodvoru / foto: Mitja Ličen - thumbnail

Dobrodelna dražba fotografij s filma Circus Fantasticus 9. marca ob 19. uri v ljubljanskem Kinodvoru / foto: Mitja Ličen