v rubriki glasba:
.. / / / 23.08.2001

Ali Big Footi res razpadajo???

Po mestu se širijo nenavadne ali pa hudo zelo navadne govorice. Eden najuspešnejših slovenskih rock bendov Big Foot Mama - pred razpadom!!! Danes ob 11h je bil na trnovskih ulicah viden vidno zbegan Grega Skočir. Kaj je iskal v tem delu mesta zaenkrat še ni znano, lahko pa je spremil svojo punco na kakšen obisk.

Žareta Paka in ga diskretno povprašal, če je Grega nocoj na vaji. Žare je odgovoril pritrdilno, toda Grega naj ne bi bil na vaji BFM, pač pa na vaji za eno od ponovitev zadnje predstave glediališča Glej, ki jo je zrežiral Tomaž Štrucl in v kateri Grega Skočir nastopa v eni od glavnih vlog.

Toda niz vprašanj se je sprožil, Žare pa se je modro branil in izmikal. "Pa kaj ti misliš, da lahko tisto, kar je nastajalo 11 let, da tisto lahko razpade v pol dneva", profesorsko tolmači Žare Pak in cinično dodaja: "Po 11-ih letih lahko le baba dedcu naredi pizdarijo, ne more pa jo pevec bendu."

Žare Pak je še dodal, da se bodo BFM vsak čas znašli pred kamerami, saj kanijo posneti nov video spot za eno od uspešnic z njihove zadnje plate Doba norih.

Za vse nadaljne informacije in kontra-informacije bomo v nizki preži, tako da boste prav vse hiper zanimive detajle v zvezi z razvojem dogodkov v znameniti rock skupini in krog nje, lahko prebrali na naših straneh, yo.

Matjaž Ambrožič - avatar

Matjaž Ambrožič

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 07.05.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 63 člankov.

˙are Pak - thumbnail

˙are Pak