v rubriki glasba:
.. / / / 14.10.2002

Christina Aguilera je umazzana

Umazana z dvema rr in ne dvema zz je naslov novega singlea in videospota Xtine. Le ta je promociji dejala, da ji je njen nov seksi imidž (le nekaj krpic ima na sebi) bolj všeč, kot podoba pridne punčke kot je naprimer Britney. No, med oboževalci so mnenja deljena: nekateri se nad razgaljenostjo zgražajo, drugi pa so nad novo Christino več kot navdušeni.

Nov single Dirrty je mešanica hip-hopa in r'n'b-ja, Christini pa pomaga mikrofonski specialist Redman, za produkcijo videa pa je poskrbel Rockwilder, ki je produciral tudi Lady Marmelade, novi spot pa je režiral David La Chapelle.

21. letna američanka še dodaja, da ji pretvarjanje življenja popolne deviške američanke ni po godu, zato je raje takšna kot je. Starejši bralci ŽVPL-a se boste morda spomnili, da so taktiko "the ugly" za promocijske namene uporabljali že Rolling Stonesi, medtem ko so bili Beatlesi pridni fantje.

Na prihajajočem albumu Stripped bo gdč. Aguilera nadaljevala sodelovanje z Alicio Keys in Lil' Kim, obljublja pa tudi nekaj rokerskih tem, za katere naj bi poskrbel Dave Navarro (Jane's Addiction). Album na police trgovin prihaja konec oktobra.

Povezave: Christina-a.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Dirrrrrrty - thumbnail

Dirrrrrrty