v rubriki glasba:
.. / / / 04.05.2010 11:24

Christina Aguilera se vrača (v fetiš preobleki)

Christina Aguilera rada razburka sceno ob izdaji albuma (ob izdaji prejšnjega je bila zelo umazzana), tokrat pa je ubrala bolj sado-mazo pot. Novi video Not Myself Tonight je namreč prepoln BSDM, lezbičnih, skupinskih in dominantnih scen, lateksa, usnja, lisic, bičev ... in še in še!

Seveda je video tako hud, da so zlobni jeziki že začeli natolcevati, da video ni prav nič originalen, še več, da je Christina Aguilera kopirala trenutno najbolj vročo zvezdnico (ali je še kar zvezdnik) Lady Gaga???!!!

Originalna ali ne, o originalnosti obeh izvajalk in njuno primerjavo najbolj zgovorno pokaže zadnja slika v galeriji, iz katere je jasno razvidno, da je Lady Gaga kopimačka (ang.: copy cat) in ne obratno.

Oglejte si video in sodite sami. Opozorilo: video je na YouTube-u na voljo samo na tej strani luže, zato si ga oglejte tukaj (upam, da deluje).

Singel Not Myself Tonight je prvi singel iz prihajajočega albuma Bionic, prvemu izdelku mlade mamice po letu 2002. Avtor singla avtor je hip hop producent Ester Dean, video pa je režiral Hype Williams, ki je po mojem mnenju tudi dežurni krivec za vse S&M scene!

Vsekakor pa se je Christina po videnem v videu zgledovala bolj po Madonni kot po Lady Gaga. Kaj pa o videu in sami pesmi menite vi, pa nam povejte v komentarjih.

***

Za ŽVPL, iz sado-mazo Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Christina Aguilera - novi singel Not Myself Tonight - thumbnail

Christina Aguilera - novi singel Not Myself Tonight