v rubriki glasba:
.. / / / 26.09.2001

Čudovitesmeti

Pop eksperimentalisti Garbage bodo kmalu izdali novi album. Prvi single Androgyny je bil izdan pred nekaj dnevi, na glasbenih televizijah pa ste lahko že videli tudi nov video za prej omenjeni single. Album z naslovom beautifulgarbage bo uradno izdan 1. oktobra.

Garbage so svoj veliki bum doživeli s prvim albumom (Garbage, 1995), s katerim so se prikupili tako kritkom kot publiki. Singli kot so Queer, Only Happy When it Rains in Stupid Girl so pripomogli, da se je plošča prodala v več kot 4. milijonski nakladi.

Po dve-letni turneji in več kot letu v studiu so vokalistka Shirley Manson in trije člani, ki so tudi prodcenti skupine izdali drugi album naslovljen Version 2.0; na katerem se je najbolj prijel hit I Think I'm Paranoid! Sodelovali so tudi pri nekaj soundtrackih, med drugim tudi za Bondov The World Is Not Enough!

Na novem albumu pa boste našli naslednje pesmi:Shut Your MouthAndrogynyCan't Cry These TearsTil The Day I DieCup of CoffeeSilence Is GoldenCherry Lips (Go Baby Go!)Breaking Up The GirlDrive You HomeParadeNobody Loves YouUntouchable So Like A Rose Povezave:
www.garbage.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Shirley Manson - thumbnail

Shirley Manson