v rubriki glasba:
.. / / / 09.04.2005

D.D.V. bodo začeli svoj slovensko evropsko klubski pohod

D.D.V. bodo svojo pomladno-poletno turnejo začeli v petek, 15. aprila 2005 z nastopom v ljubljanskem KUD-u Franceta Prešerna, občinstvo pa bo za njihov nastop ogrevala kar sedem članka hrvaška zasedba Silencia.

Skladbe z njihovega prvenca Davek na dodatne vibracije najbrž že vsi zelo dobro poznate in zato je nastopil čas, da znova obiščete kakšnega od njihovih koncertov in podrobneje spoznate svet Walta Disneyja in nove pesmi, ki jih bo skupina uvrstila na prihajajočo drugo ploščo.

In kje vse boste lahko D.D.V. videli v naslednjih mesecih? S hrvaško metal punk rock zasedbo Grimm bodo igrali v Varaždinu (9.4.), naslednji dan nastopajo v avstrijskem Grazu, 15.4., kot smo omenili, v ljubljanskem KUD-u Franceta Prešerna, teden dni kasneje bodo z Grimm nastopili na Reki, 23.4. znova v Ljubljani in 7. maja pred odhodom v širno Evropo pa z Grimm še v slovitem Orto baru.

V Švici bodo grosupeljski socialno erotični punk'n'rollerji D.D.V. od 25.5. do 29.5. odigrali kar 5 koncertov, v začetku junija bodo s podporo Grimm igrali v Zagrebu, pa z Drinkersi v Trebnjem in nato dva velika nastopa.

Govori se, da bodo junija v Ljubljani igrali Green Day in, če bo njihov koncert potrjen, bodo kot predskupina bržkone zaigrali D.D.V., obstajajo pa tudi možnosti, da bo ta v živo izvrstni trio nastopil tudi na velikem odru Rock Otočca.

Če ste imeli v preteklosti kakšen izgovor, da si D.D.V. niste ogledali v živo, sedaj te izgovore zaprite v omaro, iz nje izvlecite očetovo kravato, zavežite vezalke in razmršite svoje lase ter pridite na najboljšo punk'n'roll zabavo v mestu!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.