v rubriki glasba:
.. / / / 29.11.2000

Is you Madonna?

Madonnin koncert na stari celini po nekaj letih. Kot poroča NME.com se je koncert zgodil v Brixton Academy v Londonu, na koncertu pa so opazili celo plejado slavnih imen: brata Gallagher, All Saints, Goldie, Sting, Sharleen Spiteri (Texas), Spice Girls, ...

Na samem koncertu se je tako zbralo okoli 3.000 ljudi, Madonna pa se je prikazala v usnjeni jakni, ki pa jo je že med drugim komadom slekla (tipično), na majici, ki je bila pod jakno, pa sta bila napisa imen obeh njenih otrok - Rocco (spredaj) in Lola (zadaj).

Sam šou je trajal okoli pol ure, Madonna pa je poleg novejših skladb londonski publiki -- ki jo ima zadnje čase zelo rada (beri: Guy Ritchie) -- namenila Holiday, megahit iz daljnih osemdesetih. Celoten "playlist" šova pa je bil sledeč:

'Impressive Instant' - stage-diving intro
'Runaway Lover'
'Don't Tell Me'
'What It Feels Like For A Girl'
'Holiday'
'Music'

Pred koncertom je gramofone sukal Liam Howlett (Prodigy), po koncertu pa je publiko, ki je hotela "šeee", za ploščosuki umiril Goldie.

Poznavalci menijo, da je kraljica popa z lahkoto zmlela webshow Paula McCartneya pred letom dni in da je njen koncertni webcast "največji internetni event vseh časov."

Če ste (tako kot mi) neposredni prenos zamudili, si ga boste do 12. decembra lahko ogledali na strežnikih MSN.co.uk.

P.S.: Da ne bo vse tako rožnato: Windows Media mi v petih poskusih ni uspel "pričarati" webslike. Vse to je maslo velikega Billa ;*?

Vir: New Musical Expre

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.