v rubriki glasba:
.. / / / 31.05.2010 14:22

Slovenija ima talent: znani vsi finalisti

Slovenija ima talent je v nedeljo, 30. maja prišla do vseh desetih finalistov, ki se bodo pomerili v finalni oddaji, 6.6.2010 na POP TV. Če (tako kot jaz) ste spremljali le predizbore in vas potem posamezni polfinalni izbori zaradi kateregakoli razloga niso privabili pred televizijo, vam izdajamo vse finaliste prvega resničnostnega šova Slovenija ima talent.

Finalisti tako so: Maestro, Fanika Križaj, Peter Vode, Sanja Poljšak Pesan, Alen Vogrinec Vesel, Dunking Devils, Maja Keuc, Tina Drole, Lina Kuduzović in Allthat! Kdo izmed njih ima največ talenta, bo znano po televotingu v nedeljo 6.6.2010 zvečer!

Če pa ste slučajno zadnjih par mesecev tavali v temi in ne veste, s čim so si izbrani polfinalisti zaslužili pot v finale, pa so spodaj video posnetki polfinalnih nastopov vseh desetih finalistov.

Maestro

Na avdiciji se je predstavilo 7 elitnih plesalcev od sicer 24-članske zasedbe. Sedmerica je bila izbrana tudi na podlagi videza.

Citat s strani: talent.24ur.com

Fanika Križaj

Fanika ima prirojeno cerebralno paralizo. Kljub težki bolezni se je odločila, da bo živela svoje sanje. Del teh je tudi petje.

Citat s strani: talent.24ur.com

Peter Vode

Peter prepeva celo do 5 ur na dan. Z glasbo bi se rad profesionalno ukvarjal. Takrat ne bo zaživel samo svojih, ampak tudi sanje svojega očeta.

Citat s strani: talent.24ur.com

Sanja Poljšak Pesan

29-letna Sanja je že mamica treh otrok, ki pa sanja o nastopih na velikih odrih. Žirija ji je prepovedala peti v kopalnici, dnevni sobi in spalnici, saj je ocenila, da je njen glas predober.

Citat s strani: talent.24ur.com

Alen Vogrinec Vesel

Alen je 22-letni oče sedmih otrok. Ko je bil star 7 let, mu je dedek kupil klaviature. Od takrat njegovo življenje zapolnjuje glasba. Nastopa že 10 let, posnel je tudi že tri plošče.

Citat s strani: talent.24ur.com

Dunking Devils

Vražja akrobatska skupina je na odru talentov oz. nad odrom talentov pokazala dih jemajoče akrobacije.

Citat s strani: talent.24ur.com

Maja Keuc

17-letna Maja poje od 13. leta starosti. Pela je že v muzikalih in rock skupini. Nato je stopila na samostojno glasbeno pot, za katero želi, da bi se vzpenjala počasi in kakovostno.

Citat s strani: talent.24ur.com

Tina Drole

Tina Drole je jodlarka, ki je na noge spravila celo Dramo. Svoj talent je odkrila na travniku z grabljami v rokah, pri tem pa ji je pomagala njena babica.

Citat s strani: talent.24ur.com

Lina Kuduzović

Lina je najmlajša med polfinalisti. Sedemletna deklica, ki je žirijo in publiko očarala z angelskim glasom, si želi postati pevka. Pela je že v vrtcu in nima težav z besedili v angleščini.

Citat s strani: talent.24ur.com

Allthat

Skupino sestavlja 5 fantov, ki so se zbrali in združili moči posebej za nastop v talent šovu. Njihova posebnost je v raznolikosti karakterjev in plesnih zvrsti.

Citat s strani: talent.24ur.com

Vaš/a favorit/ka

Takole, tu je vseh 10 finalistov šova Slovenija ima talent, kdo pa je vaš/a favorit/ka?

P.S.: Polfinalnega nastopa Line in Allthat na YouTube-u še ni, bosta pa (upamo) kmalu!

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Slovenija ima talent - finale 6.6.2010 - thumbnail

Slovenija ima talent - finale 6.6.2010