v rubriki glasba:
.. / / / 04.06.2009 00:26

Klubski maraton Radia Študent 09

Čas je, da mladi bendi in posamezni ustvarjalci zavihate rokave, pljunete v roke in se prijavite na edino pravo turnejo pri nas - Klubski Maraton 09! Prijavijo se lahko vsi manj uveljavljeni glasbeni izvajalci širokega žanrskega razpona, mladi, zagnani, ustvarjalni, inovativni, drzni, radikalni in manj radikalni, rokerji, pankerji, metalci, džezerji, elektrončkarji, hiphoperji in tisti ki ste nekje vmes ali povsod ...

Komisija glasbene redakcije Radia Študent bo na podlagi razpisa izbrala šest obetavnih bendov ali posameznikov, z majhno koncertno in studijsko kilometrino ter opazno naravnanostjo k iskanju kreativnih in svežih izraznih možnosti.

Izbranim bomo omogočili žive koncerte na Radiu Študent, snemanje v studiu Radia Študent, turnejo po aktivno delujočih mladinskih klubih in centrih širom Slovenije, nastop na zaključni prireditvi, ki bo potekala v Ljubljani, objavo dveh skladb na kompilaciji Klubski maraton 09 ter izdatno promocijo pred, med in po maratonu.

Prijava mora vsebovati:
o vsaj tri posnetke (z naslovi skladb, zaželena so tudi besedila),
o kratko predstavitev in navedene glasbene izkušnje zasedbe / posameznika,
o kontakt (ime in priimek kontaktne osebe, poštni in elektronski naslov ter telefonsko številko).

Informacije o prejšnjih Klubskih maratonih dobite na luka.zagoricnik@radiostudent.si, na telefonski številki 01/24 28 814 ali na uradni spletni strani.

Ustvarjalci naj pošljejo svoje posnetke skupaj s svojo predstavitvijo do 20. junija 2009 na naslov:

Radio ŠtudentGlasbeno uredništvo
Za Klubski maraton 09
Cesta 27. aprila 31, XIV / 6
1000 Ljubljana

Vtisnite svoj pečat v slovensko glasbeno podtalje in postanite del najdaljše in najbolj glasne glasbene karavane Klubskega Maratona 09 Radia Študent !!!

Za Radio Študent

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Klubski maraton - thumbnail

Klubski maraton