v rubriki glasba:
.. / / / 09.12.2003

Ozzy nesrečno padel z štiricikla

Angleški rockovski veteran, nekdanji član postave Black Sabbath, v zadnjih letih pa znan kot fotr najbolj razgaljene familije na planetu Ozzy Osbourne, ki je prejšnji teden dopolni 55 let, se je na treking "sprehodu" z mountain-trikeom, to je bilo včeraj (v ponedeljek) ali predvčerajšnjim (tudi v ponedeljek!) ob 14.30 po lokalnem času, hudo ponesrečil.

Pri padcu si je polomil kar 6 reber, ključnico in si nalomim vratno vretence. Neprijetnost se je Osbourneu pripetila v Angliji, na njegovi posesti v Buckinghamshireu, kjer ta čas biva zaradi koncertne turneje in drugi promocijskih dejavnosti.

Ravno včeraj bi morala biti promocija komada Changes, dueta s hčero Kelly. Zdravniki, ki so starega metalca takoj tudi že malo razrezali, so sporočili, da bi pod pritiskom kaj lahko popustile vezi okrog arterij na robu prsnega koša, s čimer bi bil nesrečnik v zares hudih težavah.

Stvari so zdaj, kljub temu, da ima Ozzy še danes cevko v grlu in ne more govoriti, pod kontrolo. Tako so se že začela ugibanja, kako in predvsem kdaj naprej. Seveda, kako je z Ozzyjevimi koncerti, tudi tistim, ki naj bi bil prihodnjo pomlad v Zagrebu, pa tudi, kako bo z nadaljevanjem emtivijevske serijalke o Osbourneih.

Hitro okrevanje je Ozzyju v imenu britanske vlade zaželel tudi minister za zdravje John Reid.

M.A.

Ozzy Osbourne - thumbnail

Ozzy Osbourne