v rubriki glasba:
.. / / / 03.05.2005

Pancake records vabi bende k sodelovanju

Mlada neodvisna glasbena založba Pancake records išče mlade punk rock skupine ter skupine sorodnih zvrsti za kompilacijo, na kateri bi bilo med 20 do 25 skupin, vsaka pa bi se predstavila z enim komadom.

Približno polovica skupin bo Slovenskih, ostala polovica pa Evropskih. Pri sestavi te kompilacije bi radi spoznali čim več Slovenskih punk rock skupin. Seveda niso omejeni samo na punk rock, k sodelovanju so vabljene tudi skupine sorodnih žanrov, kot so ska, emo, hard core...

Če si član skupine, ki bi rada sodelovala pri projektu jih kontaktiraj na email naslov: pancakerecords@gmail.com. Radi bi slišali čim več skupin, ter mogoče sodelovali tudi v prihodnje. V primeru da poznate koga, ki bi ga to sodelovanje zanimalo, mu lahko te informacije posredujete.

Neodvisna glasbena založba Pancake records iz Postojne je začela delovati že leta 1998. V letu 2005 imajo načrt izdati še split 7" med Slovenskimi Not the same, ter Nizozemskimi Headstrong. Ajdovska punk rock skupina Harry bo izdala svoj prvenec v obliki CD plošče. Celjska punk rock skupina Multiball bo v vinilni obliki ponatisnila svoj debitantski album At last!, ki je trenutno skoraj razprodan.

 - thumbnail