v rubriki glasba:
.. / / / 18.03.2001

Puff Daddy ni kriv!

Porota je Seana "Puff Daddya" Combsa spoznala za nedolžnega v zvezi s streljanjem v nočnem klubu v New Yorku. Obtožen je bil Daddyev varovanec Jamal Shyne Barrow, ki naj bi zares izstrelil nekaj strelov. Puff je odločitev porote pričakal z biblijo v roki in se oprostitve obtožb veselil skupaj s svojima odvetnikoma.

Manj vesel je lahko Jamaal Shyne Barrow, ki ga je porota spoznala krivega za napada z orožjem, posedovanja orožja in neprevidnosti za kar bo lahko dobil tudi do 25 let zapora. Combsov osebni stražar Anthony Wolf Jones je bil prav tako oproščen obtožb.

Daddy, ki je v toku procesa zapustil Jennifer Lopez bi lahko, če bi seveda bil obtožen, presedel kar do 15 let v zaporu. Incident se je zgodil 27. decembra 1999 v klubu New York na Manhattanu, Combsova bivša punca Jennifer pa v procesu ni pričala. Vseeno sodniške drame za Daddya še ni konec, saj se bo moral boriti še z odškodninskimi tožbami, ki ga lahko prikrajšajo tudi za miljardo dolarjev.

Še to: Jennifer baje čaka na svojega princa na belem konju. V intervuju za časopis InStyle je namreč priznala, da je "romantična duša in da čaka na tistega pravega."

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

PuffDaddy.com - thumbnail

PuffDaddy.com